Hozzászólások száma : 85 Join date : 2014. Apr. 07. Tartózkodási hely : West Island
Tárgy: Csevegő, ajánló Kedd Ápr. 08, 2014 9:24 am
Itt bármiről lehet csevegni, üzenni, véleményt kérni, kibeszélni, illetve ide bármit beilleszthetsz, amit esetleg szeretnél megosztani, megmutatni a többieknek is. Legyen az egy videó, egy kép... Akármi.
Admin & Őr
Alexey Maximilian
Hozzászólások száma : 85 Join date : 2014. Apr. 07. Tartózkodási hely : West Island
Sziasztooook. Hazaértem. Leírhatatlanul gyönyörű volt Párizs és fantasztikus és álomszép és tényleg azt hittem csak álmodom, arról nem is beszélve, hogy egy hét a fények városára semmi, de azért mindenki nagyon hiányzott és holnaptól ismételten zaklatok mindenkit, akivel eddg is tettem, valamint az újoncokat is természetesen.
David Mckenze
Hozzászólások száma : 7 Join date : 2014. Apr. 28.
Tárgy: Re: Csevegő, ajánló Szomb. Május 03, 2014 11:48 am
Sziasztok Nyugatiak!
Arra gondoltam, hogy lehetne egy csoportos játék, ami jelen esetben akár egy gyűlés takarna. Egy nagy közös játékot. Témában lehetne: tábor építés, fejlesztés, élelem hogy áll, biztonsági kérdések meg hasonlók. Meg ha van valami ötlet akkor szívesen veszem:D
A fonal vezetést vállalom. Akit érdekel az írjon ide, ötleteket is szívesen fogadok!
Vadász
Eithan Wall
Hozzászólások száma : 7 Join date : 2014. Apr. 21. Age : 35 Tartózkodási hely : West Island
Tárgy: Re: Csevegő, ajánló Szomb. Május 03, 2014 12:15 pm
Engem érdekelne bármelyik ötlet, segédkezésre jelentkezem.
Admin & Oktató
Sabrina Michele
Hozzászólások száma : 58 Join date : 2014. Mar. 30. Age : 31 Tartózkodási hely : Soord
Tárgy: Re: Csevegő, ajánló Szomb. Május 03, 2014 1:20 pm
Nekem is tetszik az ötlet
Vadász
Nailea E. Fuentes
Hozzászólások száma : 7 Join date : 2014. Apr. 22. Age : 32 Tartózkodási hely : Soord Island, Nyugat
Tárgy: Re: Csevegő, ajánló Szomb. Május 03, 2014 2:19 pm
*jelentkezik* Én is szívesen aktívkodnék egy ilyen játékban
Ápoló
Dakota Violet Davis
Hozzászólások száma : 10 Join date : 2014. Apr. 10. Age : 32 Tartózkodási hely : Soord Island
Tárgy: Re: Csevegő, ajánló Szomb. Május 03, 2014 7:34 pm
Szerintem is mehet a dolog
David Mckenze
Tárgy: Re: Csevegő, ajánló Vas. Május 04, 2014 8:24 am
Akkor már is összekapom magamat, és írok egy kezdőt, és ha kész küldök egy pm et a csoport tagoknak linkkel
Admin & Őr
Alexey Maximilian
Tárgy: Re: Csevegő, ajánló Hétf. Május 05, 2014 6:48 am
Minden kedves érettségiző játékosunknak sok szerencsét kívánunk! Ügyesek legyetek! Mi gondolunk rátok, ti se feledkezzetek majd meg rólunk. (:
Admin & Őr
Alexey Maximilian
Tárgy: Re: Csevegő, ajánló Szer. Május 14, 2014 3:52 pm
Nyugati esti beszélgetés, felállt a sorrend: - David Mckenze - Dakota Violet Davis - Soraya Walker - Brittany McGregor - Ryan Blackwood - Nailea E. Fuentes - Eithan Wall
Ha valaki úgy véli, hogy nem tud az adott időben írni, ezért kiszeretne maradni egy körből azt a személyt megkérjük majd, hogy jelezze időben azért, hogy ne fagyjon be a játék. Ha valaki esetleg időközben szeretne csatlakozni az is megoldható. A résztvevőknek pedig jó játékot!
Admin & Őr
Alexey Maximilian
Tárgy: Re: Csevegő, ajánló Szer. Május 21, 2014 8:00 am
Boldog szülinapot Violet üsernek!!!
Ápoló
Dakota Violet Davis
Hozzászólások száma : 10 Join date : 2014. Apr. 10. Age : 32 Tartózkodási hely : Soord Island
Tárgy: Re: Csevegő, ajánló Szer. Május 21, 2014 12:29 pm
Hát köszönöm szépen !!!
David Mckenze