Az isten szerelmére. Lassan belülről felrobbanok ha nem érhetek hozzá. Marion körül legyeskedik egy kicsit. Kuncognak. Tipikus nő. Gondolatban már letéptem a ruháit és a homokban teperem magam alá. Nem tudtam eddig a közelébe jutni, de 3 év kőkemény kínlódás után sikerült rászánnom magamat, hogy tegyek végre valamit az ügy érdekében, de nem képes leszakadni a tömegtől ez viszont eléggé megnehezíti a dolgomat. Egy hétnyi próbálozás után se tudtam kettesben maradni vele , de ez az este más lesz tudom. A tűz körül csak néhány ember ül és azok ketten annyira elmélyültek valaminek a megvitatásában, hogy a közelükbe se kerülhetek. Végül beállt egy kis csend és Sabrina tekintetét végre sikerült elkapnom , de mielőtt bármit jelezhettem volna csak felállt és elindult a parton Marion pedig mással kezdett el foglalkozni. Nem akartam egyből utána rohanni, így 1 egész percet hajlandó voltam várni mielőtt felálltam volna és én is eltüntem utána a sötétben. A tábortűz körüli zajok elhalkultak a hátam mögött és lassan utolértem őt. -Sabrina..-szólítom meg miközben elkapom a kezét és magam felé fordítom. Azzal nem kezdhettem, hogy figyelj dögös vagy meg akarlak dugni, pedig ez lett volna a legtisztább út. -Sötétben nem biztonságos errefelé. Nem gond ha csatlakozom?-kérdezem egészen közel lépve hozzá és a kezét még mindig fogom.
▲Note: Sabrina <3
Admin & Oktató
Sabrina Michele
Hozzászólások száma : 58 Join date : 2014. Mar. 30. Age : 31 Tartózkodási hely : Soord
A mai nap is úgy indult mit a többi az elmúlt 3 évben. De más nem volt. Ezt kell szeretni. Az elején utáltam itt mindent és mindenkit, hogy mért pont velem történt ilyen ,hogy itt ragadtam ezen a mocskos szigeten! De azóta megszoktam itt mindent és beletörődtem a sorsomba, hogy nem találnak meg minket és itt kell leélnem az életemet. Pedig egyetemre szerettem volna menni, férjhez menni és családot alapítani. Most mondanátok ,hogy ha itt ragadnánk a szigeten, itt is találhatok magamnak egy férjet, és gyerekem is lehet. Igen lehet igazatok van, de ha lenne gyerekem/im, akkor őket ruházni, etetni, tanítani kellene. És nekünk is nehéz megélnünk, nem hogy akkor egy kisbabának, akinek több étel kell. 3 éve vagyok itt a szigeten és sok korombelivel megismerkedtem. Valakivel elég közelebbről is, de nem mindenkivel fekszem le csak úgy. De a legjobban, tetszik egy srác, Josh. Észveszejtő egy pasi. és belé is szerettem. Amilyen hülye vagyok. Nem nagyon beszéltünk sokat az elmúlt 3 év alatt, csak az elmúlt 1 hétben kerültünk közelebb egymáshoz. Azóta minden nap, ha látom, legszívesebben rámásztam volna mindenki előtt, de nem tehettem meg. De talán a mai nap az enyém lehet végre. A tábortűznél volt ő is és én is, de voltak másik is itt velünk. Marion-nal voltam elfoglalva és ő is valami haverjával. Aztán meguntam már itt ülni, és mondtam Marion-nak ,hogy lemegyek sétálok egyet, de ne keressen. Ahogy elindultam, nem telt bele két percbe, utánam jött. - Ha úgy érzed, csatlakozz. - mondtam és azt a kezét megfogtam, amivel utánam nyúlt és húztam magam után.
Vágytam rá. Akartam őt és amiatt a tesztoszteron iszonyatos erővel dolgozott a testemben már jó ideje és hiába igyekeztem csillapítani vágyaimat más lányokkal egyszerűen teljesen hatástalan volt a próbálkozás, hiszen amint Sabrina megint a képbe került az egész elölről kezdődött, mintha nem tettem volna semmit. A közelébe akartam lenni miközben távol akartam magamtól tartani. Nem volna a legokosabb ötlet egy ilyen istenverte helyen beleszeretnem valakibe , így masszívem tartózkodtam a komolyabb érzelmektől, de ez nem jelentette azt, hogy a lány iránt semleges érzelmeket tápláltam. Most viszont elhúzta az orrom előtt a mézesmadzagott a ringó csípő, ami elegánsan távozott köreinkből és meg kellett győznöm magamat, hogy eljött az én időm, hiszen Marion kívételesen nyugton maradt és nem indult egyből barátnője után. A barátság persze fontos és szép dolog, de csak egészen addig , amíg nem áll közém és az áhított nő közé. Most az egyszer pedig nem tette. Nem volt rajtam cipő. Fölösleges lett volna itt a parton nem volt semmi , ami felsérthette volna a lábamat. Mozdulatom gyors volt, de nem szándékoztam ráijeszteni , de az arcát látva ez szerencsére nem is rettentette meg. Szavai mosolyt csaltak az arcomra és az is sokat dobott a hangulatomon, hogy húzott magával. Engem nem várt haza senki a családomon kívül. Szerintem Őt sem. Nem tűnt ilyen szempontból túlságosan búsnak vagy csak egyszerűen beletörődött abba, hogy nem fogunk innen hazajutni és kész. Részemről semleges vagyok. Csak azért kémlelem napokig a látóhatárt mert ez a feladatom, de nem reménykedek különösebben mert azért lássuk be 3 éve dekkolunk ezen a szigeten és még egy repülő se ment el a horizonton. Lassan eltűntek a hátunk mögött a fények is és mostmár tényleg ketten lehettünk az egész parton. Muszáj voltam erőt venni magamon, hiszen elég rég óta vártam már erre a helyzetre. -Feküdj le velem.-böktem ki végül egyszerűen miközben kézenfogva sétáltunk és a homokról az arcára emeltem a tekintetemet. A képlet egyszerű. Az itteni nyomást szexxel könnyen lehet kompenzálni és én vele akarok kefélni.
▲Note: Sabrina <3
Admin & Oktató
Sabrina Michele
Hozzászólások száma : 58 Join date : 2014. Mar. 30. Age : 31 Tartózkodási hely : Soord
3 éve mióta itt vagyok, ezt a sok feszültséget, nem tudom máshogy levezetni, mint szexel. Alkohol és drog nincs, így marad a harmadig kedvenc tevékenységem, a szex. Bárkivel lefekszem, aki akar. Lánnyal is. Nem szégyellem, hogy biszexuális vagyok. Vannak itt melegek, és leszbikusok is. Nem bűn az ha szeretik egymást. Én nem ítélem el az ilyesmit. Lehet rólam meg Marion-ról azt gondolják, hogy leszbikusok vagyunk, mert sülve-főve együtt vagyunk. De ez egy nagy hazugság. Szeretjük egymást, de úgy mint ha az édes testvérem lenne. Tudok mindenről ami vele történt és ő is tud rólam mindent. Itt meg azért vagyunk mindig együtt, mert nem akarjuk, hogy valakinek baja essen. Ha nem tetszik, ne nézz ránk! Alig vártam ,hogy utánam jöjjön és a magáévá tegyen itt a part mentén valahol. Összekulcsolta kezeinket, és sétáltunk lassan, majd egy kis idő múlva, maga felé fordított és kinyögte azt a mondatott, amit mióta hallani akartam a szájából. Válasz képen, magamhoz húztam és szenvedélyesen szájára tapadtam.
Követtem. Náná. Olyan voltam , mint eg hűséges kiskuty mert meg akartam őt dönteni minden különösebb kötelezettség nélkül és úgy tünt benne van a buliban bár a körülményeket nem igazán szögeztük le és nem is igazán tudtam, hogy mi lesz a következő lépésem , de egyenlőre annyival is megelégedtem volna, hogy végre sikerül vele vízszintesbe kerülnöm bár elég könnyűnek tűnik még állva is bírnám. Az ajánlatomon nem agyalt túl sokáig egyszerűen felém fordult és máris csókolhattam ajkait. Kezem egyből a fenekére csúszott egy fél pillanat sem kellett ahhoz, hogy feldolgozzam a helyzetet elvégre erre vártam már nem is mondom mióta. Félkézzel felnyúltam a felsője alatt, hogy megérinthessem mellső domborulatait majd kihúzva onnan a kezemet A feneke alá nyúltam és megemeltem, hogy lábaival át tudjon kulcsolni és bejussak a combjai közé. Miután ez megvolt finoman végigfektettem őt a homokon és már meg is volt a vízszintes helyzet. Végigcsókoltam a nyakát miközben a kezemmel végigjártam az egész felsőtestét. Minden apró részletet.