KezdőlapKezdőlap  Legutóbbi képekLegutóbbi képek  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Staff
☆ Adminok ☆
Sabrina Michele
Alexey Maximilian
Legutóbbi témák
» Végzet Ereklyéi
Sabrina Michele EmptyPént. Feb. 13, 2015 7:31 pm by Vendég

» ⊰ Mysterious New Orleans
Sabrina Michele EmptyKedd Nov. 25, 2014 7:32 pm by Vendég

» The Devil Within
Sabrina Michele EmptyKedd Júl. 15, 2014 7:14 pm by Vendég

» Ryan & Britt
Sabrina Michele EmptyKedd Júl. 08, 2014 3:21 pm by Brittany McGregor

» My Life Arts
Sabrina Michele EmptyVas. Júl. 06, 2014 10:16 pm by Sabrina Michele

» TribesFRPG
Sabrina Michele EmptySzomb. Júl. 05, 2014 7:03 pm by Vendég

» new orleans
Sabrina Michele EmptySzomb. Júl. 05, 2014 5:01 pm by Sabrina Michele

» lacrima cruentus
Sabrina Michele EmptySzomb. Júl. 05, 2014 4:52 pm by Sabrina Michele

» Miraculous Creatures
Sabrina Michele EmptyKedd Jún. 24, 2014 2:01 pm by Alexey Maximilian

» Silencio FRPG
Sabrina Michele EmptyKedd Jún. 24, 2014 10:54 am by Alexey Maximilian

» Zeneláda
Sabrina Michele EmptyKedd Jún. 24, 2014 10:35 am by Alexey Maximilian

» New Day FRPG
Sabrina Michele EmptyVas. Jún. 15, 2014 3:24 pm by Vendég

» Nyugati esti beszélgetés
Sabrina Michele EmptyKedd Jún. 10, 2014 8:31 pm by Dakota Violet Davis

» Sin City - Chicago, a bűnok városa
Sabrina Michele EmptyKedd Jún. 10, 2014 5:00 pm by Vendég

» Csevegő, ajánló
Sabrina Michele EmptyHétf. Jún. 09, 2014 2:57 pm by David Mckenze

Chat
Statistics
Összesen 32 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Tristan Montgomery

Jelenleg összesen 317 hozzászólás olvasható. in 144 subjects
Top posting users this month
No user

Megosztás

Sabrina Michele

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Admin & Oktató
Admin & Oktató
Sabrina Michele

Sabrina Michele

Hozzászólások száma : 58

Sabrina Michele Empty
TémanyitásTárgy: Sabrina Michele   Sabrina Michele EmptyKedd Ápr. 08, 2014 7:39 pm

Sabrina Perrie Michele
»Teljes név«
Sabrina Perrie Michele

»Becenév«
Sab, Sabry, Perrie

»Kor«
21

»Csoport«
Nyugatiak

»Rang«
Oktató

Cailin Russo

Külsö, belsö leírás

Külső:  Nem vagyok egy magas lány, a magam 173 cm-ével.  Kissé vékony vagyok, de nem illik egy hölgytől ilyet kérdezni, hogy mennyi a súlya. Ezért én sem mondom el.
Hosszú, egyenes,  mell alá érő szőke hajam van. A hajam általában kiengedve hordom. Ritka amikor összefogom egy kontyba vagy egy lófarokba. A kedvemtől függ, hogy mit csinálok vele.
Kék színű szemeim vannak, amivel leveszem a férfiakat a lábukról.  Hosszú, formás lábaim vannak, kerek melleim, és kerek fenekem, amit erőszeretettel szeretnek bámulni a férfiak.
Régebben divatosan öltözködtem, de most itt a szigeten, az nem számít, hogy milyen ruha van rajtad, és hogy hogyan öltözködsz.

Belső: Kiskorom óta, nevelnek úgy a szüleim, hogy ne beszéljek csúnyán, fogadjak nekik szót, ne barátkozzak
rossz gyerekekkel, stb…
Hát én próbáltam betartani azokat a szabályokat, de nem mentek.  Úgy általános iskola 3- osztályáig jó kislány voltam, de egyik napról a másikra megváltoztam. Nem fogalakoztam szüleim szabályával és rossz gyerekekkel kezdtem el barátkozni, ők megtanítottak pár csúnya szóra, a többi meg jött magától.  De attól még jól tanultam, és kitűnőre zártam minden évemet.
Aztán jött a szüleim halála. Nem bírtam feldolgozni és elsőnek csak az alkoholhoz nyúltam, aztán a cigi, drogok és a fiúk.   Azóta már nem drogozok annyit, csak ha úgy érzem. Cigizni még cigizem, inni is iszom, pasizni meg még többet pasizom. Imádom a szexet.  
Alapjában véve, egy kedves, barátságos, segítő lány vagyok.  Szeretem a gyerekeket. Ezért is lettem oktató a szigeten, hogy a gyerekekre vigyázzak és taníthassam őket.

Elötörténet

Minden 21 évvel ezelőtt kezdődött el, amikor is megszülettem, a család második gyermekeként és egyben utolsóként is.
Szüleim rendes dolgozó emberek voltak. Maguk keresték meg a fizetésüket, a betevőt, számunkra, hogy ruhát tudjanak nekünk venni, ételt, és iskolázzanak minket. Nem csaltak sosem.
A mai napig nem értem, hogy mért kellett nekik meghalni.  Próbáltak a jóra nevelni engem. Az illemre tanítani.  Ez sikerült is nekik, úgy 13 éves koromig, de miután ők meghaltak, akkor keltem ki önmagamból.  Rossz társaságokkal barátkoztam, nem fogadtam szót bátyámnak, mert ő lett a gyámom, hogy ugye én kiskorú voltam akkor.
Rossz emberekkel barátkoztam, lógtam órákról, cigizni kezdtem, aztán inni, majd drogozni és a szex. Ez mind töménytelen mennyiségben.  Most is szeretem csinálni ezeket a dolgokat.
Ahoz képest, hogy miket csináltam, az iskolába minden évemet kitűnően zártam.
A legjobb barátnőm, hozzánk költözött, mert az apjából már elege lett.  Vele együtt indultunk el 3 évvel ezelőtt, hogy nyaraljunk egy kicsit és egyetemet nézzünk, ugyanis tovább szerettem volna tanulni.
De nem várt fordulat jött. A repülő, amivel utaztunk, belekerült egy viharba, mait nem tudtunk kikerülni, és lezuhantunk egy szigetre. A repülőgép épségben maradt, nem az egész része, de sajnos minden elektromos készülékünk és a mit a gépen volt, azok is elromlottak.
Senki sem sérült meg, csak annyi történt, hogy némely embernek emlékezet kiesése van. Nem emlékezik a baleset előtt sok mindenre.
Szerencsére velem nem történt ilyesmi. Eleinte ki voltam akadva, és hisztérikus voltam, mert nem juthattam el oda ahová szerettem volna.  De Marion ott volt mellettem és bíztatott. Választani kellett valamit, hogy mit csináljak a szigeten, és én az oktatást választottam.  Van itt néhány kisgyerek, akiket tanítani kell, vagy csak vigyázni rájuk. De be szoktam segíteni más dolgokban is.
3 éve vagyunk itt a szigeten. Sok barátra tettem szert és egyik kedvenc szokásomat itt is űzöm, a szexet.  Van egy fiú, akivel elég jóba vagyok és nem csak szexelünk. Nem tudom, hogy mondhatom-e komolynak, de én szerelmes lettem belé.

Vissza az elejére Go down
https://soordisland.hungarianforum.com

Sabrina Michele

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Sabrina ládikója
» Damn Girl. Sabrina & Josh

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Soord Island :: Karakterek :: Elkészült karakterek :: Oktatók-