Hozzászólások száma : 4 Join date : 2014. Apr. 12. Tartózkodási hely : Dél
Tárgy: Conor Johnson Szomb. Ápr. 12, 2014 9:23 pm
Conor Johnson
»Teljes név«
Conor Jeremy Johnson
»Becenév«
Conor
»Kor«
21
»Csoport«
Déli
»Rang«
vadász
Harry Styles
Külsö, belsö leírás
Soha nem voltam agresszív típus még fiú létemre sem. Nem verekedtem , nem bántottam az állatokat és emiatt elég közkedvelt személyiség voltam mert általánosságban nagyon jól kijöttem az emberekkel , nem kerestem a bajt. Ezek a jellemvonásaim csupán annyiban változtak meg a kamaszkor beálltával, hogy , aki okot adott rá, azzal nem feltétlen maradtam kellemes viszonyban, nem kerestem mindenkinek a szimpátiáját és megtanultam visszaütni. Olyan 16 éves korom körül viszont rossz társaságba keveredtem , nem igazán tettek engem tönkre , csupán előszeretettel hódoltam káros szenvedélyeknek és kicsit úgy éreztem, hogy 17 éves koromra elkezdtem kiégni és a szüleim úgy döntöttek, hogy a nagyszüleimhez kell költöznöm, hiszen belőlük is használható emberek lettek , így a nagyszüleim biztosan tudhatnak valamit. Mielőtt kiléptem abból a házból, amiben felnttem még egy percre belepillantottam a tükörbe. Már nem az a loknis kissrác nézett rám vissza , pedig külsőre nem sokat változtam , de a belsőm miatt valahogy már kívülről sem tűntem ugyanolyannak. 184 cm magasan , 75 kilógrammos tömeggel, fésületlen hajjal hagytam el azt a házat örökre és oda nem térhettem vissza. A baleset után pedig az egész életem valamint a személyiségem is atomjaira hullott. Mindenkiben a potenciális ellenséget kerestem, nem féltem többé a haláltól , ezért lettem jó vadász. Nem féltem összevérezni a kezeimet és bemenni a fák közé.
Elötörténet
Édesanyám, Elisabeth, akinek a szemét örököltem hozzáment egy francia férfihez,, aki viszont félig amerikai volt és én 1993-ban születtem meg London egyik külső kerületében , ahol a házak nagyok és drágák. A szüleim hihetetlen jóindulattal és odaadással büszkélkedhettek, de igazából egyikük sem volt jó útmutató, hiszen szeretni tudtak, de nevelni már annál kevésbé. Valószínüleg csak a szerencséjükön múlott, hogy anyám jámbor természetét örököltem és nem volt velem különösebben semmi bajuk még a kamaszodásom alatt sem. Az általános iskolám még a közetünkhöz tartozott. Kimondhatatlanul gyűlöltem a szürke-kék csíkos nyakkendőt, a hozzá illő kék zakót, a fehér inget, amit a torkomig be kellett gombolni és azt az idióta fekete lakkcipőt, amire természetesen nagyon kellett vigyázni nehogy összemocskoljam. Szóval összességében minden a focizás ellen szólt , de csak , hogy lássátok vagányságom súlyosságát én mégis fociztam. Anyukám pedig nem győzte mosni... vagyis inkább mosatni a gönceimet, hogy másnap be tudjak menni az iskolába. A középiskolánál már szóba sem jöhetett valami helyi alkalmatosság. London szívébe kellett bebuszoznom minden reggel , hogy gazdag szülők gazdag gyerekeivel tanuljak. Azt hitték, hogy ez majd megvéd engem a világ veszélyitől, de abba nem igazán gondoltak bele, hogy tini fiúk sok pénzzel a zsebükben sokkal veszélyesebbek, mint amilyennek legelőször tűnnek. Cigi, alkohol, könnyű drogok. Mindemellett jeles tanulmányi átlaggal zártam az éveket, csak éppen az életem kezdett kicsúszni a kezeim közül. A szüleimnél az csapta ki a biztosítékot amikor a 17 éves fiúk részegen, két lánnyal tér haza , majd egy nem éppen szülő kímélő szex után még össze is hányja a folyosót. Nevelni nem voltak hajlandóak, de tudták, hogy ki képes rá. Anyukám anyukája, Julie néni, aki igazából imádott úgy , hogy az egész Atlanti óceán elválasztott minket egymástól. Két megpakolt bőrönddel váltak meg tőlem a szüleim és kívántak sok sikert egy másik élethez. A másik életem nem Amerikában folytatódott. Annyira emlékszem az egszből, ahogy a hajó megbillen és az első dolgom volt elesni és jól bevágni a fejemet az ágy keretébe , ami viszont 3 napra kiütött, csoda hogy nem zabáltak meg addig. Olyan lettem , mint egy kis szörnyeteg. Ok nélkül rátámadtam az emberekre, féltem mindenkitől és féltettem a dolgaimat és szakadatlanul az eget és a tengert bámultam hátha megment minket valaki. 2 kőkemény hét telt el teljes elmezavarban , amikor a fejemben üvöltő vésszirána elhallgatott és képes voltam meghallani másokat is. Az első gyilkolásomra emlékszem a legtisztábban. Szerepet kellett vállalnom a csapatban és mindenhol kipróbáltak. Pontosan lőttem, erős volt a testem , így az első dolog amit ki kellett próbálnom az a vadászat volt. Törékeny kis őzike, vékony lábakkal, kecses nyakkal. A kő göcsörtösen vágta végig a kezemet miközben a markomban tartottam. Hirtelen álltam fel a bokrok közül és dobtam. Elvesztette az eszméletét , de még nem volt halott. A két kezemmel kellett eltörnöm a nyakát, ami azt hiszem a lelkemet is összetörte. Azért kellett meghalnia, hogy én élhessek. Nem tudom, hogy ez igazságos-e.
Admin & Oktató
Sabrina Michele
Hozzászólások száma : 58 Join date : 2014. Mar. 30. Age : 31 Tartózkodási hely : Soord
Tárgy: Re: Conor Johnson Vas. Ápr. 13, 2014 12:14 pm
Elfogadva!
Tetszett a jellem és külső leírásod, ahogyan az előtörténeted is tetszett Igazán sajnálom, ami veled történt, hogy a szüleid olyanok voltak veled, hogy egy szó nélkül elküldtek nagymamádhoz. Ha a nyugati részen lennél, ne tudd meg miket csinálnák mi ketten Nah, de iszkiri avit foglalni, és meg megrontani a lányokat a szigeten