Őr
Joshua Daniels Hozzászólások száma : 5 Join date : 2014. Apr. 14. Tartózkodási hely : Nyugat
| Tárgy: Joshua Daniels Hétf. Ápr. 14, 2014 3:14 pm | |
|
|
Joshua Daniels
»Teljes név« Joshua Daniels »Becenév« Josh »Kor« 26 »Csoport« Nyugatiak »Rang« Őr »Avatar« Zac Efron |
Külsö, belsö leírás
Állóképesség. Testem nagy csatanással vágodott bele a dróthálába miközben ökleimet arcom elé tartva védtem magam az ütésektől. A ketrecharcban nincs túl sok szabály és talán pontosan emiatt éreztem magamat itt igazán szabadnak. Kivédek két ütést majd kibillentve ellenfelemet az egyensúlyából támadok rá. Jobb egyenes ütés közben megfeszülnek a karom kidolgozott izmai. 5 év kőkemény edzés van benne minden ütésemben. Tisztelet. 2 ütésembe került, hogy az ellenem mozgó test ernyedten essen össze tompám puffanva a földön. A bíró és az orvos egyből berohantak, hogy megnézzék ellenfelem állapotát. Fél percen belül már magánál volt és felhúztam őt a földről. Kitartás. A barátnőm hatvanötödjére kapja fel a vizet ugyanamiatt a téma miatt és fordul ki magából. Én pedig időről időre végighallgatom, mintha először hallanám és amikor befejezi csak magamhoz ölelem és megvígasztalom. Ezek a tulajdonságok a fő erényeim. Szorgalommal nem büszkélkednék, hiszen hajlamos vagyok a lustaságra. Őszinteséggel nem dicsekednék, hiszen vannak dolgok , amiket inkább megtartok magamnak.
Magasságom 174 cm , súlyom 73 kilógramm volt, amikor utoljára lemértek. A szigeten izmosodtam és fogytam , így a súlyomban nem lehetek teljesen biztos. Hajam barna, kissé tépett. Az itteni lányok nem a legjobb fodrászok de kitesznek magukért. A szemeim kékek. Nem hiszem, hogy ez túl nagy szám lenne, de az anyukám mindig imádta őket.
Elötörténet
26 évvel ezelőtt születtem egy jómódú San Francisco-i család második gyermekeként. A bátyám, Jacob, eleinte utált mivel úgy érezte, hogy én vagyok a legnagyobb hiba a világon és ez egészen addig tartott , ameddig anyukánk teherbe nem esett a húgunkkal, aki egyértelműen nagyobb csapás volt , mint Én. Isabell tündéri kislány volt. Szőke loknik, kék szemek, ragyogó mosoly. Gyűlöltük szegényt. Jacob ekkor már 6 éves volt, én pedig 4 és szerinte megérettem már annyira, hogy bizalmába fogadjon és legyen kivel kínozni Bellát. Mondnom sem kell, hogy szegény kislány csodának számított , hogy két ilyen elvetemült állat mellett, mint mi, életben maradt és végig őszinte csodálattal tekintett ránk pedig semmi jót nem kapott tőlünk. 12 éves korunkra aztán sikerült megunnunk Isabell kínzását és inkább othonhagytuk és elmentünk játszani. A kamaszkor csak jobbá tehetett minket és amikor végre aztán elkezdtünk csajozni az igazi megváltás volt a szülők számára, hiszen nagyon sok energiát végre nem otthon éltünk ki. Elkezdtem focizni , majd boxoltam és onnan jött következő lépcsőként a ketrecharc. 16 éves voltam és rommá vertek az első meccsemen és így elég gyorsan helyrepofozták az egómat szó szerint. Rájöttem, hogy nem vagyok akkora ász, mint hittem és életemben először valamit komolyan vettem. Ez a tudás pedig késöbb, amikor megbántották a húgomat elég hasznos dolognak bizonyult. Nem voltam az a kifejezetten verekedős típus, de előszeretettel gázoltam át azon aki a húgomat bántotta. 18 éves voltam, amikor Jake börtönbe került drogterjesztés miatt. Az egész családomat sokkolta a hír, mert semmit sem tudtunk erről az egészről. Azóta nem láttam a testvéremet. Ezután a bunyózás pedig még komolyabbá vált. Agresszív voltam és fékezhetetlen , Isabell pedig az egyetlen olyan személy volt az életemben, akivel képes voltam továbbra is normálisan viselkedni, az egyetlen akivel hajlandó volt kommunikálni és nem löktem el magamtól. 23 éves voltam amikor kiderült, hogy terhes és férjhez is megy. 19 éves volt. Egy kölyök. Utána akartam repülni , hogy beszéljek a fejével de a gépem viharba került és lezuhant. Akkor kerültem Soord szigetére és nem tudom mi lett a családommal Isabell-el, Jake-el...
|
|